MNB Oktatási Klub Esettanulmány Verseny

Nevezz november 14-ig a Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyre!

Jelentkezem!

Versenyleírás

Érdekel a fenntarthatóság világa? Szívesen vizsgálnál meg egy működő céget fenntarthatósági szempontból és tennél javaslatokat „zöldítő” változtatásokra? 

Ha nem félsz a megmérettetéstől, és szívesen bemutatnád ötletedet, javaslatodat egy szakmai bizottságnak, szervezz csapatot és indulj el az MNB Oktatási Klub esettanulmány versenyén!

Fődíj: nettó 900.000 Ft pénznyeremény

Bővebben

Időzítés

14. éjfélnovember
Jelentkezési határidő
21. éjfélnovember
Pályamű feltöltési határidő
10.december
Döntő
Bővebben

Regisztrációs feltételek

A versenyre a magyarországi és külhoni, de magyar nyelvű képzést is indító felsőoktatási intézményben 2021/2022. tanév 1. félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), mesterképzésben (MA/MSc), osztatlan képzésben, illetve doktori képzésben tanulmányokat folytató nappali vagy levelező munkarendű hallgatók pályázhatnak 2 vagy 3 fős csapatban. Továbbá, ugyanezen képzési formák esetén részt vehetnek a külföldi egyetemeken tanuló és ott aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, de magyar állampolgárságú hallgatók is. 

A részletes részvételi feltételeket a Verseny menüpont alatt a  „Nevezési és részvételi feltételek” bekezdés tartalmazza, melynek elfogadása és rendelkezéseinek betartása az érvényes regisztráció egyik feltétele.

Regisztrálj most!

Résztvevők

104. Team MOGI
103. Zöldgazdászok
102. TeamHasbulla
101. NEPTUN
100. Guruk